Du er på betaversionen af vores hjemmeside. Har du feedback? Klik her eller vend tilbage til vejers.com

Praktisk information til din næste ferie!

Cykel/trækvogne

Det er muligt at leje cykler hos os. Det koster DKK 75,- per cykel for 24 timers leje. Det er desværre ikke muligt at reservere cykler i forvejen.

Derudover har vi også trækvogne til udlejning. De koster DKK 25,- for 24 timers leje. Det er desværre ikke muligt at reservere i forvejen.

Børnehøjstole og rejsesenge

Når I er gæster hos os, er det muligt ganske gratis at låne en højstol samt en børneseng. I skal blot selv hente og bringe tingene retur. Ved vores kontor befinder der sig til højre for indgangen et depotrum med senge og stole. Den blå chip ved nøglerne giver adgang til depotrummet døgnet rundt. Det er ikke nødvendigt at reservere i forvejen, da vi altid har rigeligt. I skal blot selv medbringe hovedpude, dyne og lagen. Der er en madras til sengen.  

 

Linned

Hvis I ikke selv ønsker at medbringe sengelinned og håndklæder, er det muligt at leje det hos os. Vi har to linnedpakker at vælge imellem: 

Pakke 1: lagen, pude- og dynebetræk til DKK 65,-

Pakke 2: lagen, pude- og dynebetræk samt to håndklæder (et stort og et lille) til DKK 85,-.

Sengelinned skal venligst bestilles i forvejen samt afhentes og leveres retur til vores kontor ved ankomst og afrejse.

Hvis I skulle have glemt et lagen, eller jeres lagen er for lille til sengen, er det muligt at låne et ”king size” lagen, som passer til alle senge. Det koster DKK 30,- at låne og skal ligeledes returneres til vores kontor ved afrejse.  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev